Lidmaatschap:

Je kunt kiezen uit 4 soorten lidmaatschap

1. Rijdend lid € 200,00 exclusief kosten KNHS. Je kunt gebruik maken van het wedstrijdsecretariaat en de lessen

2. Federatie lid € 12,50 exclusief kosten KNHS. Je kunt gebruik maken van het wedstrijdsecretariaat.

3. Zomerlid € 140,00 exclusief kosten KNHS. Je kunt gebruik maken van de lessen gedurende het groene seizoen

(begin april t/m eind september)

4. Winterlid € 170,00 exclusief kosten KNHS. Je kunt gebruik maken van de lessen gedurende het winterseizoen.(begin oktober t/m eind maart)

Tarievenlijst KNHS

Vind hier de tarievenlijst van de KNHS

Aspirant leden kunnen eerst drie maal op proef deelnemen aan één van de lessen. Deze proeflessen dienen in drie opeenvolgende weken genomen te worden. Neem hiervoor eerst contact op ons secretariaat.

Lid worden?

Ben je nieuwsgierig geworden? Kom dan eens kijken op onze lesavond of vraag een proefles aan bij ons secretariaat

Opzeggen: schriftelijk voor 1 november van het lopend jaar

AKL